Betalen en verzenden

Betalen

Betaalopties: iDeal, Directe Bankoverschrijving.

iDeal:
Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDeal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDeal.

Directe Bankoverschrijving:
U kunt het totaalbedrag overmaken naar IBAN nr. NL 63 RABO 0304563595 t.n.v.: Noucha V.O.F.
Vermeld hierbij altijd uw ordernummer.

Contante Betaling:
U kunt een tas die u op de website heeft gezien ook altijd ophalen bij ons magazijn. U kunt hiervoor het beste even bellen naar een van onze sales agents zodat zij een afspraak met u kunnen maken.

Sale:
Producten gekocht in de Sale kunnen niet in combinatie met kortingscodes en/of andere kortingsacties worden betaald.

Verzenden

Betaling ontvangen:
Wij verzenden uw bestelling alleen zodra wij uw betaling hebben ontvangen. Let erop dat wij afhankelijk zijn van de snelheid waarmee uw bank het geld overmaakt naar onze bank, wij hebben geen invloed op de snelheid van dit proces.

Gratis verzending
Bij www.noucha.nl zijn de verzendkosten gratis bij een bestelling binnen Nederland. Wij maken gebruik van de volgende koeriersdiensten:

PostNL: DHL:
postnl-logo3 640px-DHL_Logo

Verzending binnen Nederland:
Wij streven ernaar uw bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen te bezorgen op het door uw aangegeven verzendadres, met uitzondering van bestellingen die in het weekend zijn geplaatst. Zodra uw bestelling wordt verzonden ontvangt u bevestigingsmail met uw persoonlijke Track & Trace code. De koeriersdienst zal bij aflevering van het pakket om uw handtekening vragen. Deze handtekening dient als bewijs dat u uw bestelling in ontvangst heeft genomen. De koeriersdienst biedt het pakket maximaal drie keer bij u thuis aan. Wanneer u niet in de gelegenheid bent om het pakket persoonlijk in ontvangst te nemen, kunt u het pakketje bij een postkantoor bij u in de buurt op halen.