Laatste lootjes…..

En nee dan bedoelen wij niet de sinterklaas lootjes. Op sinterklaas dag zijn wij hard aan het werk om alles klaar te stomen voor de nieuwe collectie. Wil jij weten hoe een Noucha dag eruit ziet? Klik dan snel verder!

Laatste lootjes.....

Wij zijn vandaag weer hard bezig om de laatste patronen af te krijgen voor het atelier in Nederland. Fijn dat we dit samen kunnen doen, want ‘’twee weten meer dan 1!’’. Wij hebben toch besloten dat de nieuwe Noucha shopper een dichte sluiting krijgt met een rits. Jullie persoonlijke spullen moeten natuurlijk goed veilig worden opgeborgen in de Noucha Bag. Het model is al 10 keer aangepast, weer terug onder de naaimachine, patronen verknipt en weer geplakt, overgetrokken en weggegooid. Onder het motto: Bless this mess and create magic. Je zou de ruimte eens moeten zien hier: een combinatie van garen, scharen, patronen en leer. Maar wij naderen nu een punt dat het bijna perfect is. Dus wij gaan nog even door met verknippen, plakken en tekenen tot dat wij de perfecte tas voor jullie gecreëerd hebben. En vinden jullie straks van niet? Voel je niet bezwaard om aanpassingen door te geven, want tips zijn altijd meer dan welkom!

Waarom moeilijk doen als het samen kan?

Oké terug naar vandaag de dag. Wat moet er allemaal nog meer gebeuren.. blog aanpassen. HELP! Hoe dan? Met al die codes etc. Gelukkig hebben wij Neal de webshop maker die ons hierbij kan helpen. Ook al proberen wij het meeste zelf te doen, voor sommige dingen zijn wij niet in de wieg gelegd. Eigenlijk vinden wij het ook helemaal niet interessant, wel nodig, maar nee codes/ cijfers etc. er is eigenlijk geen bal aan als je het ons vraagt! Maar bij een eigen onderneming horen dus ook de dingen erbij die net even iets minder spannend of leuk zijn.

HOP HOP TJOP TJOP!

Ook moeten wij het atelier in India nog vriendelijk verzoeken om wat meer vaart erachter te gaan zetten. Model 1 is klaar, model 2 is nog ‘’under constuction’’. Dit was niet de afspraak, maar waarschijnlijk gaan ze in India iets anders om met afspraken dan wij Nederlanders gewend zijn. Maar goed ze zijn al een heel eind en de kwaliteit is echt top van wat ze naar ons doorsturen om te controleren! Dat is uiteindelijk het aller belangrijkste,  houden wij onszelf maar voor.

Boekjes maken. Daar moeten wij ook weer hoog nodig aan gaan beginnen. Bij de aankoop van een Noucha Bag krijgen jullie allemaal een Noucha boekje erbij, met het ontstaan, garantie en onderhoud. Persoonlijkheid daar houden wij van!

HOP HOP TJOP TJOP gas erop! Wij gaan snel weer aan het werk, om jullie zo snel mogelijk de nieuwe Noucha bags te kunnen laten zien. We Keep you posted.

Check our Latest products!

Anouk Zwinkels

Geef een reactie