HUP HUP INDIA!!

Iets verlate blog. Beter laat dan nooit zeggen wij dan altijd maar! Vandaag de blog over de nieuwe Noucha Bags uit India. Het was even spannend, knopen en zenuwen hoorden er allemaal bij. De eerste productie bij een nieuw atelier en uit een nieuw land!! Wil jij hier alles over lezen? KLIK snel verder –

HUP HUP INDIA!!

EINDELIJk was het dan zover. De Noucha Bags waren aangekomen in Nederland!! HOE SPANNEND!! De Bags hadden aardig wat stops meegemaakt van India naar Nederland, maar gelukkig in Nederland aangekomen. Tja je weet het maar nooit met zo’n afstand wat er kan gebeuren. In Nederland zijn ze veilig denk je dan… nou dat was niet het geval.

WAT NU?

De Noucha Bags werden een tijd vast gehouden bij de Nederlandse douane.. SHIT en nu? Na een aantal keer gebelt te hebben en het personeel daar‘’vriendelijk’’verzocht te hebben ze zo snel mogelijk vrij te geven vanwege de feestdagen etc. kwamen de Noucha Bags dan eindelijk toch vrij! Met leder producten kunnen ze wel eens moeilijk doen bij de grens. Waarschijnlijk toen ze die prachtige Noucha Bags zagen was het meteen goed. Tja liefde maakt blind..
Omdat de Noucha Bags zo laat werden vrij gegeven zouden ze pas na het weekend verzonden worden. Het weekend erop was het al kerst!! Dat was dus geen optie..

Ik ben dus in mijn blauwe Porsche gesprongen op weg naar de Noucha Bags. Ik had echt een knoop in mijn maag van de zenuwen! Wat als het toch verkeerd is gegaan? Leer keuze wel goed? Zullen ze onze patronen helemaal gesnapt hebben? Toen ik aankwam stonden er 3 enorme dozen klaar!! Gelukkig kreeg ik gelijk alles mee en hadden ze daar een steekkarretje, het was namelijk echt niet te tillen. Oke ik heb wel sate prikkers als boven armen. maar het lag echt niet aan mij.. heus. Na wat proppen paste het gelukkig net aan in mijn blauwe Porsche. Nouja het is een blauwe Susuki Swift, een oudje, voor mij net een blauwe Porsche! 😉

ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS....

Eenmaal bij de ruimte voor onze Noucha opslag kon het mij niet snel genoeg gaan. Snel al die grote dozen open gemaakt en alle Noucha Bags gecheckt. OOOH wat waren ze mooi!!! Nog VEEL mooier dan ik gehoopt had. Jeetje wat hebben ze daar in India mooi leer en wat kunnen ze daar mooi stikken. Ik was opslag verliefd! Chaima kwam erna ook vrij snel en oké ze schok eerst van de bende. Kan je het je voorstellen? Een ruimte bezaaid met leren Noucha Bags, de vloer was niet meer te zien. Na de schok was Chaima ook opslag verliefd en gelukkig waren de Bags er just in time for Christmas!!

What’s next?!

Op dit moment zijn wij erg druk bezig met het uitbreiden van onze collectie. India is alweer DRUK in de weer met de volgende lading grote Noucha Bags. ZO spannend!!! Maar zo ontzettend gaaf!! Hier zitten ook modellen bij met mooi robuust zwart leer… houdt ons dus goed in de gaten. Maar voorzichtigheid geboden, Noucha Bags zijn zeer verslavend!

Check our Latest products!

Anouk Zwinkels

Geef een reactie