Ruilen en retourneren

Retourneren
Wij streven ernaar u blij te maken met producten die voldoen aan uw verwachtingen. Mocht u toch niet tevreden zijn met uw aankoop dan kunt u uw aankopen binnen 14 dagen retourneren met ons retourformulier. Wanneer het geretourneerde product beschadigd, gebruikt, incompleet of niet in de originele verpakking wordt ontvangen zijn wij niet verplicht de producten aan te nemen.

Om het retourproces sneller te laten verlopen moet het retourformulier dat u heeft ontvangen bij uw bestelling zorgvuldig ingevuld worden en samen met het product naar ons worden verzonden.
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, komen alleen de kosten van de verzending voor uw rekening. Wij nemen deze kosten voor onze rekening indien wij het verkeerde product hebben geleverd of de fout op een andere manier te wijten is aan ons handelen.
Let op: Het is uw eigen verantwoordelijkheid dat de retour in goede orde bij ons wordt bezorgd. Bewaar daarom altijd het verzendbewijs met track & trace nummer totdat uw retour is afgehandeld.

Omruilen
Vanaf het moment dat wij uw retour in ontvangst hebben genomen kan het tot maximaal 5 dagen duren voordat u het vervangende product hebt ontvangen. Wij verzoeken u vriendelijk contact op te nemen wanneer u na 5 dagen nog geen vervangend product hebt ontvangen. U kunt ons contacteren per mail (info@noucha.nl), of via contact.

Geld teruggave
Zodra wij uw retour hebben ontvangen kan het tot maximaal 14 dagen duren voordat u het geld van het product heeft ontvangen.

Bestelling Annuleren/Wijzigen
Zodra wij een betaling van uw bestelling hebben ontvangen wordt het bestelproces automatisch in gang gezet. Vanaf dan is het niet meer mogelijk de gegevens van de bestelling te wijzigen of de bestelling te annuleren.