SHOCKING MONDAY!!

De productie in het buitenland gaat niet alleen maar over rozen. Naja misschien ook wel. Rozen met doornen waar je eerst doorheen moet wil je een prachtige vaas met rozen neer kunnen zetten. Ja dat is denk wel een goede omschrijving van waar wij nu in zitten. ALMOST READY om iets prachtigs neer te kunnen zetten. Wil jij meer weten klik dan snel verder!

SHOCKING MONDAY

Wij hebben weer foto’s doorgekregen van de nieuwe leren tassen vanuit India. WAUW! Super mooie kwaliteit, leer om gelijk verlieft op te worden en nu meer details in beeld! YES eindelijk kunnen wij echt ALLES checken. En eindelijk duidelijke foto’s van alles!
S ’morgens vroeg, heel vroeg, zien wij dat we berichtjes binnen hebben vanuit India. In India is het 4 uur tijdverschil, dus de berichtjes ontvangen wij dag en nacht. Geeft niks, want voor mooie leren tassen kan je ons ALTIJD wakker maken. S ‘morgens vroeg, vol enthousiasme checken wij alle foto’s. ZO GAAF!!! Stuiterend komen wij ons bed uit en laten wij elkaar weten hoe gaaf het allemaal wel niet gaat worden. Voor de zekerheid zoom ik nog even snel in op het logo. PERFECT, diep en duidelijk in het leer gedrukt… maar WHAAT?

Check check DUBBEL check

Wat staat daar nu? Neucha? Ik denk dat ik nog niet helemaal wakker ben en besluit Chaima het ook te laten controleren. Neucha. Nee dat kan niet. We pakken er een andere foto bij waar het logo nog duidelijker te zien is. Neucha! WHAAAT!! SHIT hoe kan dat nou?! In alle vroegte staat ineens heel het huis op zijn kop. Wat een slaapkoppen zeg, Neucha. Hoe kom je erop? Oké what to do? Wij besluiten meteen India te bellen en hij geeft aan dat er inderdaad een klein dingetje fout is gegaan. KLEIN DINGETJE? Nu vlak voor de feestdagen is dit geen klein bericht meer en ook niet als je het aantal tassen weet wat allemaal overnieuw moet.

Gelukkig neemt het atelier uit India gelijk zijn verantwoordelijkheid en zijn zij nu bezig om alle merkjes te veranderen van Neucha naar Noucha. Dit betekent dat de Noucha Bags ongeveer 4 dagen later binnen komen dan verwacht. Wat een giller, Neucha. Nouja kwaliteit gaat boven alles en dat hebben de Noucha Bags in India zeker * Uit moeilijkheden ontstaan wonderen, dus nu zijn we nog een stapje dichter bij het wonder 😉

Check our Latest products!

Anouk Zwinkels

Geef een reactie