The beginning of something GREAT!

De eerste Noucha BLOG ONLINE!!! Hoe spannend en leuk is dat! Wij zijn helemaal enthousiast om over alle gebeurtenissen rondom Noucha te schrijven en jullie hiermee net zo enthousiast te maken. Niks is beter dan jullie, Bag liefhebbers, mee te laten genieten toch?! Ben jij benieuwd naar de nieuwe Noucha ontwikkelingen? Lees dan snel verder!

The beginning of something GREAT!

De adrenaline, zenuwen en enthousiasme gieren meer dan ooit door ons lijf! Wij hebben besloten om ons atelier in Tunesië voor nu even achter ons te laten. Verder te gaan waar meer mogelijkheden en kansen voor Noucha liggen. Na maanden lang zoeken, langs meerdere evenementen en bijeenkomsten te zijn geweest, veel vragen (héél veel vragen), mailen, stalken en noem het maar op zijn er uiteindelijk openingen voor Noucha ontstaan. Want tja.. Wie niet waagt, wie niet wint!

And Yes we think we win

Na lang zoeken en onderhandelen met ateliers en mensen uit India zijn wij toch in contact gekomen met een naar ons idee betrouwbaar atelier. Hoe betrouwbaar moet natuurlijk nog blijken, maar tot nu toe ziet het er goed uit. Ze zijn hard bezig met de productie van de kleine Noucha Bags en wij zitten er NON- STOP bovenop om de kwaliteit te bewaken. Want een Noucha Bag is geen Noucha Bag zonder de perfecte afwerking en goede materialen. In deze dagen is de productie klaar en READY FOR TAKE OFF,, precies op tijd voor de gezellige kerstdagen. En dat is waar wij BLIJ van worden!

Atelier om de hoek!!

Maar… dit is nog niet alles. We wilden niet meer afhankelijk zijn van één atelier ver weg. Wij gaan daarom ook een samenwerking aan met het atelier Tutti Brutti in Nederland. Super lieve mensen, harde werkers, in eigen land en ook echt liefde voor het leer en de tas. Wij zijn daar nu een keer geweest en ik kan je zeggen.. je wordt in 1 klap verliefd! Zoveel leuke, leren poefjes, tasjes, accessoires, leer, tapijten… onze CREATIVE MIND kon zijn lol op.

Let’s put our hands together and create something magical.

Productie: CHECK.. nu het leer nog. Via via zijn wij bij Jaco, de man achter Rehab (leren schoenen) terecht gekomen. Hij wilde ons graag helpen om aan leer te komen en via hem halen wij nu super mooi leer uit Portugal, maar dan ook echt het mooiste leer wat er te krijgen is! Thanks Jaco!! Super dik, sterk en robuust leer, ZO gaaf! Eind volgende week komt al dit leer binnen. ‘’Heb jij enig idee hoeveel dit is??’’ Vroeg Jaco ons. ‘’Miss wel 2 pallets vol he!’’. Hoe gaaf is dat, opslag is geregeld en eind volgende week is Nederland en Noucha weer een paar pallets aan leer rijker HALLELUJA! Vanaf dat moment kan alles eindelijk gaan beginnen. Nieuwe modellen, constante leveringen en wij hopen op veel enthousiaste klanten. Daar doen wij het allemaal voor, bijzondere producten maken waar jullie net zulke kriebels in jullie buik van krijgen als wij * For your different, creative, beautiful self!

Check our Latest products!

Anouk Zwinkels

Geef een reactie